| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Cicin Anonymní
|
Zaslal: [so] 15 09 2007 3:39pm Předmět: |
|
|
KUK, vokurky.... jen jsem vas chtel pozdravit! Poslat pusu a upozornit ze bude mit Havel zase svatek!!!!!!!!!!!!!! ha ha ha  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kuloun Anonymní
|
Zaslal: [út] 18 09 2007 3:19am Předmět: |
|
|
Hehe tak to prijedte oslavit sem. Stejne furt nekde litas. Vymysli si valku na Novym Zealandu a mas to zadarmo Vokurko.
Lidicky, poridil sem si kolo. Neco jako nas favorit. To je parada. Asi brzy pojedu navstivit Jirika Vobcas tu ale foka tak silnej vitr, ze clovek musi slizt z kola, sednout si do pangejtu a cekat az prestane foukat, protoze to kolo se nada utlacit proti vetru. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drahousek brepta

|
Zaslal: [čt] 20 09 2007 8:21am Předmět: |
|
|
pro cicu:
Vokurko, nefunguje ti web!!!! Pise mi to ze www.cicin.jan not found - je to prosimte mozny? Nemas tam preklep??
pro kulouna:
taky o kole premejslim, ale uvidim az bude vic penez, ted resim prasulky na medical testy a taky zalohu na bydleni a podobny srandy. Ale neco si koupim taky, ale jen nejakou plecku. V kazdym pripade pocitej, ze nez odsud vypadneme musime dat ty "vytrhany koleje"  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kamik Anonymní
|
Zaslal: [ne] 23 09 2007 9:44am Předmět: |
|
|
Hojda Ahojda Drahousku
Chci se te jen optat, jak dlouho to trva vylezt na Snezku (v noci). Nasi ted prijedou do Turnova na svatek a tatkuv sen je vylezt na Snezku na vychod slunce...i kdyz by mu stacilo vylezt na Snezku kdykoliv, pac tam jeste nikdy nebyl Jeste se to teda nevi presne, jestli se tam pujde ci nikoliv, vsechno zalezi na pocasi, i kdyz urcit v horach pocasi na pristi den je dost tezke, zvlaste pripustime-li moznost inverze (pokud se tomu tak tedy rika). No a kdyz to nevyjde, tak se tam nekdy podivam rada s vami  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drahousek brepta

|
Zaslal: [ne] 23 09 2007 10:39am Předmět: |
|
|
Ahoj Kamco.
No, vystup trva asi tak, ja uz to nepamatuju. Tak 3-4 hodinky, urcite ne vic. Cesta i v zime je proslapana. Zhruba aby jsi tak ve 2 hodiny rano vysla z Pece pod snezkou, mozna malinko driv, zalezi jak rychle lozite.
Ty odkazy dole jsou web kamery v Peci a dokonce primo na snezce(ten musi byt novy) takze kdyz budes sledovat pocasi + tyhle kamery, mas slusnou sanci odhadnout jestli to ma cenu tam jit. Pokud bude opravdu mizerne(mlha, dest) tak tam nechodte, nema to cenu a neuvidite si ani na spicku nosu
Tak at pocasi da
1. kamerka
2. kamerka
tenhle odkaz je snad jeste lepsi, meli by tam byt dva obrazky soucasne
3. a nejlepsi kamerka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kamik Anonymní
|
Zaslal: [st] 03 10 2007 4:17pm Předmět: Aaaaaaaaa...co to je? |
|
|
Teda Drahousku, ocenuji tvou aktivitu a krasny vzhled tvych novych stranek, ale ma to jeden hacek...ja neumim anglicky No, zkusim se s tim poprat a neudelat ti tu moc velkou paseku mym nevzdelanim, ale kdybys sem preci jenom mohl zamontovat nejak nasi matertinu, byla bych ti velice vdecna  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: [st] 03 10 2007 4:20pm Předmět: |
|
|
Ahaaa...takze takhle to funguje...jeste stesti, ze cisla jsou pro cestinu i anglictinu stejna Jinak bych byla uplne...uplne...no proste uplne
Jinak na tu Snezku jsme nesli, pac prselo a prselo a prestalo jen k veceru a rano zase prselo...az v nedeli bylo krasne, ale to nasi byli uz pryc
Tak zatim papa a nezlob  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
werdinek Anonymní
|
Zaslal: [ne] 07 10 2007 10:10am Předmět: kuk |
|
|
aahojda, drahousku posli nejakej link ohledne ty barmy. zajima m to, ale tady se fakt nic nedeje..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drahousek brepta

|
Zaslal: [po] 08 10 2007 8:37am Předmět: Re: Aaaaaaaaa...co to je? |
|
|
| Kamik napsal: | Teda Drahousku, ocenuji tvou aktivitu a krasny vzhled tvych novych stranek, ale ma to jeden hacek...ja neumim anglicky No, zkusim se s tim poprat a neudelat ti tu moc velkou paseku mym nevzdelanim, ale kdybys sem preci jenom mohl zamontovat nejak nasi matertinu, byla bych ti velice vdecna  |
Pokud neumis anglicky, tak se zaregistruj(odkaz tam nahore ) a jako jazyk si zvol cestinu, pak bude vsechno cesky
S tou Snezkou me to mrzi. Ja se v patek chystal na tu mou snezku tady za barakem. Ale bylo zavreno Z duvodu jehnatek. Takze jsem to musel otocit. Sice uz zacinalo opet prset, ale doufal jsem, ze se vcas dostanu nad hranici snehu, tam si udelam stan, a snih vadit nebude. Rano jsem pocital s krasnym pocasim na fotky, coz by taky bylo. No lec az priste
A koukej se zaregistrovat ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drahousek brepta

|
Zaslal: [po] 08 10 2007 9:02am Předmět: |
|
|
pro werdinku:
Ahojda, no zkuz mrknout treba na NZ BBC http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/7029957.stm mrkni na falsi clanky. ted to tu uz utichlo, ted zas maji kiwaci plnou televizi noveho NZ jezera. Schodou okolnosti je asi 50 kilaku od Wanaky Je zajimavy jak se tahle zeme porad vyvyji  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kamik ukecanej kec??lek

|
Zaslal: [út] 09 10 2007 1:49pm Předmět: |
|
|
Ja jsem se uz zaregistrovala, ale jak tomu nerozumim, tak jsem si neprepla ten jazyk a porad to mam v anglictine Ja jsem fakt strasne nemozna... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drahousek brepta

|
Zaslal: [pá] 12 10 2007 9:44am Předmět: |
|
|
Pro Kamcu:
Hele, to vubec nevadi, jazyk se da prepnout v tvym profilu. Tam nahore jak jsou ty odkazi, dej Profile, a najdi se Language, a prepni do cestiny, po potvrzeni to bude slapat No to bude super. Uz mam 7 uzivatelu Jen aby jeste neco psali  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kamik ukecanej kec??lek

|
Zaslal: [ne] 14 10 2007 7:28pm Předmět: |
|
|
Hej...uz jsem to zvladla...dekuju, je to mnohem, mnohem prijemnejsi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
werunka Anonymní
|
Zaslal: [po] 15 10 2007 8:12pm Předmět: caago |
|
|
Drahousku, tak s tema webovkama.. vubec mi tam nejdou nahravat fotky.. ani pres windows.. pisu Ti to tady a ne na icq protoze si to tu muze precist i slecna Kamca.. to jen mezi mnou a ji..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drahousek brepta

|
Zaslal: [út] 16 10 2007 7:36am Předmět: Re: caago |
|
|
| werunka napsal: | Drahousku, tak s tema webovkama.. vubec mi tam nejdou nahravat fotky.. ani pres windows.. pisu Ti to tady a ne na icq protoze si to tu muze precist i slecna Kamca.. to jen mezi mnou a ji..  |
To jsi tam urcite zkousela nahrat fotku v plny velikosti ne? Hned na to mrknu
Mela jsi tam ten posledni obrazek(dva pejsani) ve velikosti 2200x1700 +-, ja uz presne nepamatuju jak veliky nesmi byt, ale zhruba neco pres 2000 tisice obrazovych bodu to nesmi byt. Takze se je snaz zmensit vzdy predtim, tak jako jsi to dotedka delala. A melo by to byt zas ok. Ja ten velikej obrazek smazal a uz by to nemelo zlobit
Kterej z nich je Gaspoda? ( to jmeno ti neodpustim ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drahousek brepta

|
Zaslal: [út] 16 10 2007 7:42am Předmět: |
|
|
| Kamik napsal: | Hej...uz jsem to zvladla...dekuju, je to mnohem, mnohem prijemnejsi  |
No vidis, sikovna holka No, a kdyz uz jsi to tu tak pekne zmakla, povez co pekneho je noveho? Pozdravuj urcite holky, nedavno jsem si vzpomel na Mirusku, to kdyz jsem poslouchal nejakou ceskou muziku co mam na disku, zrovna se mi pustily "huslicky" " Jeeee,, to jsem si zavzpominal....
a zrovna vcera se na vinici ptala na praci holka uplne podobna Verce. Jako by ji z oka vypadla, nejsem si jisty, jestli mela tolik pih, a urcite byla malinko vyssi, ale vlasy, oblicej uplne Verca. Je,,jak ja doufam, ze ji Charleen zamestna
Mej se krasne Kamco  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
werunka Anonymní
|
Zaslal: [čt] 18 10 2007 11:11am Předmět: ahoj |
|
|
Drahousku, tak se toho tak neboj, nebude dlouho trvat a mame to i tady v Evrope.. uz to tu vlastne mame, jenom to zesili.. tka si tam na to hezky zvykni a bude
Jinak pristi stredu vedu degustaci.. mame tam rulandske modre - i rose, taky ryzlink vla??sk??, chardonnay ze slovacky oblasti a taky muskat moravsky.. ten tam urcite nemas..
Mej se hezky.. Tv???? ????????????
Wopicka  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kamik ukecanej kec??lek

|
Zaslal: [pá] 19 10 2007 9:07am Předmět: Ufff |
|
|
Ahojky Drahousku, pokazde mi to jeste dava zabrat se prihlasit a neco ti napsat, ale to je o zvyku, naucim se, co presne mam mackat a pujde to jako po masle No, tak Miruska se dala opet na studovani, jenze si porad nemuzu zapamatovat na co Ale myslim, ze je to pedak na vytvarku v CB, ja ji sem poslu, at ti to sama napise Verca je v Usti na designu interieru (to je vlastne to, co chtela uz minuly rok). O Rade vubec nemam zadne zpravy, vubec se neozyva a mala Zuzka je v Anglii v nejakem zlatnictvi. A ja jsem porad na te nejhorsi skole v republice
Dneska jdu poprve k novemu zubari, te zubarky predtim jsem se uz dost bala Tak snad tenhle bude OK, to je tak asi zatim vse noveho...ono je toho teda vic, ale to by te uz nezajimalo:D
Tak zatim papa a zase se nekdy ozvu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mirek nov??ček
|
Zaslal: [po] 22 10 2007 7:43am Předmět: |
|
|
Jiriku, pro dnesek koncim! Musim pracovat. Dava mi zabrat Ti napsat! Na nejakem jinem tematu Tvych stranek jsem Ti jemne vynadal!
Mej se krasne! Mirek |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
werdinek kec??lek

|
Zaslal: [po] 29 10 2007 11:51pm Předmět: nechybi Ti tam nekdo |
|
|
Drahousku, dneska v poledne mi volal Honza, ze je v cechach.. a mel pravdu, ted vecer jsem si to zkontrolovala.. a kde jsi Ty?? Hm?? hm?? _________________ jeheeeeee.. to je dneska hezkyy  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|