Obsah fóra F??rum na drahou??kovi.com F??rum na drahou??kovi.com
Zpět na domovskou stránku www.drahousek.com

O Drahouškovi :: Fotka týdne :: Nejlepší fotky :: Akce :: Kamarádi :: Cestování :: Fórum :: Home

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace (lze zvolit český jazyk - viz. FAQ 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Archiv 2007
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra F??rum na drahou??kovi.com -> Diskuze v če??tin?
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Cicin
Anonymní

PříspěvekZaslal: [so] 15 09 2007 3:39pm    Předmět: Citovat

KUK, vokurky.... jen jsem vas chtel pozdravit! Poslat pusu a upozornit ze bude mit Havel zase svatek!!!!!!!!!!!!!! ha ha ha
Kuloun
Anonymní

PříspěvekZaslal: [út] 18 09 2007 3:19am    Předmět: Citovat

Hehe tak to prijedte oslavit sem. Stejne furt nekde litas. Vymysli si valku na Novym Zealandu a mas to zadarmo Smile Vokurko.

Lidicky, poridil sem si kolo. Neco jako nas favorit. To je parada. Asi brzy pojedu navstivit Jirika Smile Vobcas tu ale foka tak silnej vitr, ze clovek musi slizt z kola, sednout si do pangejtu a cekat az prestane foukat, protoze to kolo se nada utlacit proti vetru.
drahousek
brepta
brepta

PříspěvekZaslal: [čt] 20 09 2007 8:21am    Předmět: Citovat

pro cicu:
Vokurko, nefunguje ti web!!!! Smile Pise mi to ze www.cicin.jan not found - je to prosimte mozny? Nemas tam preklep?? Razz Razz Very Happy Cool

pro kulouna:
taky o kole premejslim, ale uvidim az bude vic penez, ted resim prasulky na medical testy a taky zalohu na bydleni a podobny srandy. Ale neco si koupim taky, ale jen nejakou plecku. V kazdym pripade pocitej, ze nez odsud vypadneme musime dat ty "vytrhany koleje" Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Kamik
Anonymní

PříspěvekZaslal: [ne] 23 09 2007 9:44am    Předmět: Citovat

Hojda Ahojda Drahousku
Chci se te jen optat, jak dlouho to trva vylezt na Snezku (v noci). Nasi ted prijedou do Turnova na svatek a tatkuv sen je vylezt na Snezku na vychod slunce...i kdyz by mu stacilo vylezt na Snezku kdykoliv, pac tam jeste nikdy nebyl Jeste se to teda nevi presne, jestli se tam pujde ci nikoliv, vsechno zalezi na pocasi, i kdyz urcit v horach pocasi na pristi den je dost tezke, zvlaste pripustime-li moznost inverze (pokud se tomu tak tedy rika). No a kdyz to nevyjde, tak se tam nekdy podivam rada s vami
drahousek
brepta
brepta

PříspěvekZaslal: [ne] 23 09 2007 10:39am    Předmět: Citovat

Ahoj Kamco.

No, vystup trva asi tak, ja uz to nepamatuju. Tak 3-4 hodinky, urcite ne vic. Cesta i v zime je proslapana. Zhruba aby jsi tak ve 2 hodiny rano vysla z Pece pod snezkou, mozna malinko driv, zalezi jak rychle lozite.

Ty odkazy dole jsou web kamery v Peci a dokonce primo na snezce(ten musi byt novy) takze kdyz budes sledovat pocasi + tyhle kamery, mas slusnou sanci odhadnout jestli to ma cenu tam jit. Pokud bude opravdu mizerne(mlha, dest) tak tam nechodte, nema to cenu a neuvidite si ani na spicku nosu Smile

Tak at pocasi da Smile

1. kamerka
2. kamerka
tenhle odkaz je snad jeste lepsi, meli by tam byt dva obrazky soucasne Smile
3. a nejlepsi kamerka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Kamik
Anonymní

PříspěvekZaslal: [st] 03 10 2007 4:17pm    Předmět: Aaaaaaaaa...co to je? Citovat

Teda Drahousku, ocenuji tvou aktivitu a krasny vzhled tvych novych stranek, ale ma to jeden hacek...ja neumim anglicky Very Happy No, zkusim se s tim poprat a neudelat ti tu moc velkou paseku mym nevzdelanim, ale kdybys sem preci jenom mohl zamontovat nejak nasi matertinu, byla bych ti velice vdecna Laughing
Anonymní

PříspěvekZaslal: [st] 03 10 2007 4:20pm    Předmět: Citovat

Ahaaa...takze takhle to funguje...jeste stesti, ze cisla jsou pro cestinu i anglictinu stejna Laughing Jinak bych byla uplne...uplne...no proste uplne Embarassed
Jinak na tu Snezku jsme nesli, pac prselo a prselo a prestalo jen k veceru a rano zase prselo...az v nedeli bylo krasne, ale to nasi byli uz pryc Sad
Tak zatim papa a nezlob Razz
werdinek
Anonymní

PříspěvekZaslal: [ne] 07 10 2007 10:10am    Předmět: kuk Citovat

aahojda, drahousku posli nejakej link ohledne ty barmy. zajima m to, ale tady se fakt nic nedeje.. Sad
drahousek
brepta
brepta

PříspěvekZaslal: [po] 08 10 2007 8:37am    Předmět: Re: Aaaaaaaaa...co to je? Citovat

Kamik napsal:
Teda Drahousku, ocenuji tvou aktivitu a krasny vzhled tvych novych stranek, ale ma to jeden hacek...ja neumim anglicky Very Happy No, zkusim se s tim poprat a neudelat ti tu moc velkou paseku mym nevzdelanim, ale kdybys sem preci jenom mohl zamontovat nejak nasi matertinu, byla bych ti velice vdecna Laughing

Pokud neumis anglicky, tak se zaregistruj(odkaz tam nahore Smile) a jako jazyk si zvol cestinu, pak bude vsechno cesky Smile

S tou Snezkou me to mrzi. Ja se v patek chystal na tu mou snezku tady za barakem. Ale bylo zavreno Smile Z duvodu jehnatek. Takze jsem to musel otocit. Sice uz zacinalo opet prset, ale doufal jsem, ze se vcas dostanu nad hranici snehu, tam si udelam stan, a snih vadit nebude. Rano jsem pocital s krasnym pocasim na fotky, coz by taky bylo. No lec az priste Smile

A koukej se zaregistrovat Smile)
drahousek
brepta
brepta

PříspěvekZaslal: [po] 08 10 2007 9:02am    Předmět: Citovat

pro werdinku:
Ahojda, no zkuz mrknout treba na NZ BBC http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/7029957.stm mrkni na falsi clanky. ted to tu uz utichlo, ted zas maji kiwaci plnou televizi noveho NZ jezera. Schodou okolnosti je asi 50 kilaku od Wanaky Smile Je zajimavy jak se tahle zeme porad vyvyji Smile
Kamik
ukecanej kec??lek
ukecanej kec??lek

PříspěvekZaslal: [út] 09 10 2007 1:49pm    Předmět: Citovat

Crying or Very sad Ja jsem se uz zaregistrovala, ale jak tomu nerozumim, tak jsem si neprepla ten jazyk a porad to mam v anglictine Sad Ja jsem fakt strasne nemozna...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
drahousek
brepta
brepta

PříspěvekZaslal: [pá] 12 10 2007 9:44am    Předmět: Citovat

Pro Kamcu:
Hele, to vubec nevadi, jazyk se da prepnout v tvym profilu. Tam nahore jak jsou ty odkazi, dej Profile, a najdi se Language, a prepni do cestiny, po potvrzeni to bude slapat Lol No to bude super. Uz mam 7 uzivatelu Smile Jen aby jeste neco psali Lol
Kamik
ukecanej kec??lek
ukecanej kec??lek

PříspěvekZaslal: [ne] 14 10 2007 7:28pm    Předmět: Citovat

Hej...uz jsem to zvladla...dekuju, je to mnohem, mnohem prijemnejsi Very Happy
werunka
Anonymní

PříspěvekZaslal: [po] 15 10 2007 8:12pm    Předmět: caago Citovat

Drahousku, tak s tema webovkama.. vubec mi tam nejdou nahravat fotky.. ani pres windows.. Sad pisu Ti to tady a ne na icq protoze si to tu muze precist i slecna Kamca.. Very Happy to jen mezi mnou a ji.. Smile
drahousek
brepta
brepta

PříspěvekZaslal: [út] 16 10 2007 7:36am    Předmět: Re: caago Citovat

werunka napsal:
Drahousku, tak s tema webovkama.. vubec mi tam nejdou nahravat fotky.. ani pres windows.. Sad pisu Ti to tady a ne na icq protoze si to tu muze precist i slecna Kamca.. Very Happy to jen mezi mnou a ji.. Smile

To jsi tam urcite zkousela nahrat fotku v plny velikosti ne? Hned na to mrknu Smile
Mela jsi tam ten posledni obrazek(dva pejsani) ve velikosti 2200x1700 +-, ja uz presne nepamatuju jak veliky nesmi byt, ale zhruba neco pres 2000 tisice obrazovych bodu to nesmi byt. Takze se je snaz zmensit vzdy predtim, tak jako jsi to dotedka delala. A melo by to byt zas ok. Ja ten velikej obrazek smazal a uz by to nemelo zlobit Smile
Kterej z nich je Gaspoda? ( to jmeno ti neodpustim Smile )
drahousek
brepta
brepta

PříspěvekZaslal: [út] 16 10 2007 7:42am    Předmět: Citovat

Kamik napsal:
Hej...uz jsem to zvladla...dekuju, je to mnohem, mnohem prijemnejsi Very Happy

No vidis, sikovna holka Smile No, a kdyz uz jsi to tu tak pekne zmakla, povez co pekneho je noveho? Pozdravuj urcite holky, nedavno jsem si vzpomel na Mirusku, to kdyz jsem poslouchal nejakou ceskou muziku co mam na disku, zrovna se mi pustily "huslicky" "Smile Jeeee,, to jsem si zavzpominal....
a zrovna vcera se na vinici ptala na praci holka uplne podobna Verce. Jako by ji z oka vypadla, nejsem si jisty, jestli mela tolik pih, a urcite byla malinko vyssi, ale vlasy, oblicej uplne Verca. Je,,jak ja doufam, ze ji Charleen zamestna Razz Razz Embarassed

Mej se krasne Kamco Smile
werunka
Anonymní

PříspěvekZaslal: [čt] 18 10 2007 11:11am    Předmět: ahoj Citovat

Drahousku, tak se toho tak neboj, nebude dlouho trvat a mame to i tady v Evrope.. Very Happy uz to tu vlastne mame, jenom to zesili.. tka si tam na to hezky zvykni a bude Smile
Jinak pristi stredu vedu degustaci.. mame tam rulandske modre - i rose, taky ryzlink vla??sk??, chardonnay ze slovacky oblasti a taky muskat moravsky.. ten tam urcite nemas.. Very Happy
Mej se hezky.. Tv???? ????????????
Wopicka Shocked
Kamik
ukecanej kec??lek
ukecanej kec??lek

PříspěvekZaslal: [pá] 19 10 2007 9:07am    Předmět: Ufff Citovat

Ahojky Drahousku, pokazde mi to jeste dava zabrat se prihlasit a neco ti napsat, ale to je o zvyku, naucim se, co presne mam mackat a pujde to jako po masle Very Happy No, tak Miruska se dala opet na studovani, jenze si porad nemuzu zapamatovat na co Rolling Eyes Ale myslim, ze je to pedak na vytvarku v CB, ja ji sem poslu, at ti to sama napise Smile Verca je v Usti na designu interieru (to je vlastne to, co chtela uz minuly rok). O Rade vubec nemam zadne zpravy, vubec se neozyva a mala Zuzka je v Anglii v nejakem zlatnictvi. A ja jsem porad na te nejhorsi skole v republice Very Happy
Dneska jdu poprve k novemu zubari, te zubarky predtim jsem se uz dost bala Very Happy Tak snad tenhle bude OK, to je tak asi zatim vse noveho...ono je toho teda vic, ale to by te uz nezajimalo:D
Tak zatim papa a zase se nekdy ozvu Laughing
mirek
nov??ček

PříspěvekZaslal: [po] 22 10 2007 7:43am    Předmět: Citovat

Jiriku, pro dnesek koncim! Musim pracovat. Dava mi zabrat Ti napsat! Na nejakem jinem tematu Tvych stranek jsem Ti jemne vynadal!

Mej se krasne! Mirek
werdinek
kec??lek
kec??lek

PříspěvekZaslal: [po] 29 10 2007 11:51pm    Předmět: nechybi Ti tam nekdo Citovat

Drahousku, dneska v poledne mi volal Honza, ze je v cechach.. a mel pravdu, ted vecer jsem si to zkontrolovala.. a kde jsi Ty?? Hm?? hm??
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra F??rum na drahou??kovi.com -> Diskuze v če??tin? Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další
Strana 10 z 14

Přejdi na: